Летен одмор во Албанија

Хотели и апартмани на море. Резервација по најниски цени без провизија.

11
 • VM Hotel Resort & SPA

  Голем
  Хотел на плажа
  All inclusive по лице
  Достапно за резервација

 • Hotel Regina Blu

  Валона
  Хотел на плажа
  All inclusive по лице
  Достапно за резервација

 • Grand Blue Fafa Resort

  Драч
  Хотел на плажа
  All inclusive по лице
  Достапно за резервација

11

Albanija.mk е водечка домашна и регионална платформа за резервации на хотели и одмори во Албанија. На Albanija.mk можете да најдете квалитетни и докажани хотели и апартмани низ целиот брег на Албанија, со можност за резервации по најповолни цени, како и сите информации важни за патување во Албанија. Albanija.mk работи во рамките на туристичката агенција О2 Травел заедно со Albanija.rs, Albanija.ba и Albanija.hr.

11

Запознајте ја Албанија

11

Албанија излегува на Јадранско и Јонско море и опфатена е со сонце повеќе од 300 дена годишно.

 

Со просечна температура во лето од 25  степени, извонредна природа и најубави плажи во Европа, топло ги дочекува гостите од Македонија, Добредојдовте! 

Што да посетите?

Омилени дестинации за одмор во Албанија
11

Kако да патувате во Албанија?

11
Со автобус и автомобил од Северна Македонија до Албанија. Сите совети и информации на едно место.

Albanija.mk билтен

Препораки и попусти на вашиот емаил
11