fbpx

За страницата Albanija.mk

11

Albanija.mk е првиот веб-портал во Северна Македонија кој уникатно ја претставува туристичката понуда на Албанија, со фокус на дестинации популарни во текот на летото. Сајтот Albanija.mk е специјализиран за резервации на хотели и апартмани во Албанија, а благодарение на тимот кој одлично ги познава дестинациите во Албанија, таа е единствената онлајн платформа за информирање за патувањата и одморите во Албанија.

Albanija.mk и групацијата во чии рамки работи имаат тенденција да понудат најквалитетни сместувачки капацитети во Албанија, по најниски цени, со целосна сигурност и сигурност на резервациите за сместување, што го потврдуваат илјадници задоволни клиенти и гости.

Albanija.mk работи во рамките на групата сајтови креирани од младиот тим, а во чии рамки функционираат сајтовите Albanija.rs, Albanija-nekretnine.com, AlbaniaOtpusk.ru.