Екскурзии

Препораки за најдобри еднодневни патувања, дневни патувања и тури од градовите на брегот на Албанија. Пополнете го вашето време во текот на летото. Меѓу нашите препораки можете да ги најдете најдобрите тури организирани од локални водичи во Албанија. Видете екскурзии и дневни тури на овој линк.

Најпопуларни екскурзии: плажите Крорез и Какоме – возење со брод, винарија Берат и Кобо, тура Сафари, обиколка на Националниот парк Бутринт.

Наскоро!

11