fbpx

Најдобрите хотели со базен во Албанија

Понудата на хотели во Албанија е многу богата во последните години, заедно со извонредните плажи што ги нуди оваа земја, изборот на хотел со базен за вашето сместување може да биде одличен избор за одмор.

Погледнете ја понудата на најдобрите хотели со базени низ цела Албанија – во јадранскиот и јонскиот регион.

11
Наскоро!

Max Royal G hotel

Цена од55€

Голем
Хотел на плажа
ALL inclusive по лице
Достапно за резервација

Наскоро!

Fllad Resort & SPA Durres

Цена од57€

Голем
Хотел на плажа
ALL inclusive по лице
Достапно за резервација

VM Hotel Resort & SPA

Цена од69€

Голем
Хотел на плажа
ALL inclusive по лице
Достапно за резервација

Hotel Heksamil

Цена од22€

Ксамил
250 метри од плажа
Ноќевање со појадок по лице
Достапно за резервација