fbpx

Борш

Борш е една од најубавите и најдолгите плажи во Албанија. Се протега дури 7 километри и не е премногу урбанизирана. По должината на брегот се изградени бројни станбени и хотелски згради, и секак предноста на плажата е тоа што е прилично мирна во текот на целата сезона и нуди можност за мирен одмор без премногу гужви.

11