Драч

Драч е град на Јадранското Море, најважното пристаниште во Албанија и  најпосетуваната дестинација во Албанија. Градот се наоѓа на северот на  земјата и е на 34 километри од Тирана. Драч или на на албански Durres е најстариот град во Албанија со историја долга повеќе од 3000 години и поради  таа причина е дом на многу археолошки пронаоѓалишта и интересни  локалитети. 

Денес, Драч, особено делот на градот Голем, е модерна дестинација со бројни  хотели и комплекси, долга песочна плажа и бројни содржини за летен одмор.  Понудата за сместување во Драч е многу голема – и во овој град е можно да се  најдат и помали хотели или апартмани, но и поголеми хотелски комплекси со базени, приватна плажа и услуга all inclusive

11

Драч       Саранда       Ксамил       Валона       Борш       Химара       Дерми

VM Hotel Resort & SPA

Голем
Хотел на плажа
All inclusive по лице
Достапно за резервација

Grand Blue Fafa Resort

Драч
Хотел на плажа
All inclusive по лице
Достапно за резервација

Perandor Beach Hotel

Драч
Хотел на плажа
All inclusive по лице
Достапно за резервација

Sandy Beach Resort

Драч
Хотел на плажа
All inclusive по лице
Достапно за резервација

Gloria Palace Hotel & SPA

Драч
Хотел на плажа
All inclusive по лице
Достапно за резервација

Fafa Premium Hotel

Драч
Хотел на плажа
All inclusive по лице
Достапно за резервација