All inclusive хотели во Албанија

All inclusive хотели во Албанија за одмор во 2024 година. Хотели – Драч и Голем.

11

Понуда од најдобрите хотели што нудат базен, СПА центар, приватна плажа и услуга all inclusive. Сите содржини и услуги се вклучени во цената, со минимум три оброци на ден (појадок, ручек, вечера). Посебни препораки за гостите кои на одмор доаѓаат со семејството и децата, како пар или со пријателите.

VM Hotel Resort & SPA

Голем
Хотел на плажа
All inclusive по лице
Достапно за резервација

Hotel Regina Blu

Валона
Хотел на плажа
All inclusive по лице
Достапно за резервација

Grand Blue Fafa Resort

Драч
Хотел на плажа
All inclusive по лице
Достапно за резервација

Perandor Beach Hotel

Драч
Хотел на плажа
All inclusive по лице
Достапно за резервација

Sandy Beach Resort

Драч
Хотел на плажа
All inclusive по лице
Достапно за резервација

Gloria Palace Hotel & SPA

Драч
Хотел на плажа
All inclusive по лице
Достапно за резервација

Fafa Premium Hotel

Драч
Хотел на плажа
All inclusive по лице
Достапно за резервација

Fllad Resort & SPA Durres

Голем
Хотел на плажа
ALL inclusive по лице
Достапно за резервација

Germany Hotel

Драч
50 метри од плажа
All inclusive по лице
Достапно за резервација

Royal G Max Hotel

Голем
Хотел на плажа
ALL inclusive по лице
Достапно за резервација