fbpx

Last minute понуди

Last minute попусти, промоции и пополнување на последните места во хотели и  апартмани ширум Албанија. Искористете го попустот сега. Резервирајте брзо и сигурно со Albanija.mk. 

11
Наскоро!

Max Royal G hotel

Цена од55€

Голем
Хотел на плажа
ALL inclusive по лице
Достапно за резервација

Наскоро!

Fllad Resort & SPA Durres

Цена од57€

Голем
Хотел на плажа
ALL inclusive по лице
Достапно за резервација

VM Hotel Resort & SPA

Цена од69€

Голем
Хотел на плажа
ALL inclusive по лице
Достапно за резервација