fbpx

Сместување

Лето 2023. Хотели, апартмани и приватен смештај во Албанија. Брза и сигурна резервација на Albanija.mk. 

11

Драч       Саранда       Ксамил       Валона       Борш       Химара       Дерми

Fllad Resort & SPA Durres

Цена од80€

Голем
Хотел на плажа
ALL inclusive по лице
Достапно за резервација

Perandor Beach Hotel

Цена од59€

Драч
Хотел на плажа
All inclusive по лице
Достапно за резервација

Eval hotel, Saranda, Albanija, Smestuvanje

Hotel Eval

Цена од32€

Саранда
100 метри од плажа
Ноќевање со појадок по лице
Достапно за резервација

Hotel Sunrise

Цена од48€

Саранда
400 метри од плажа
All inclusive по лице
Достапно за резервација

Hotel Heksamil

Цена од39€

Ксамил
250 метри од плажа
Ноќевање со појадок по лице
Достапно за резервација

Germany Hotel

Цена од66€

Драч
50 метри од плажа
All inclusive по лице
Достапно за резервација

Hotel Onufri

Цена од49€

Драч
600 метри од плажа
All inclusive по лице
Достапно за резервација

Hotel Agimi

Цена од74€

Саранда
100 метри од плажа
Полупансион по лице
Достапно за резервација

Hotel Epirus

Цена од48€

Саранда
Хотел на плажа
Полупансион по лице
Достапно за резервација

Hotel Fiore

Цена од49€

Драч
250 метри од плажа
All inclusive по лице
Достапно за резервација

VM Hotel Resort & SPA

Цена од75€

Голем
Хотел на плажа
ALL inclusive по лице
Достапно за резервација

Hotel Artur

Цена од39€

Ксамил
Хотел на плажа
Ноќевање со појадок по лице
Достапно за резервација

Наскоро!

Max Royal G hotel

Цена од55€

Голем
Хотел на плажа
ALL inclusive по лице
Достапно за резервација

ERA beach apartments, Valona

Beach Apartments ERA

Цена од48€

Орикум, Валона
100 метри од плажа
Изнајмување стан по ноќевање
Достапно за резервација