fbpx

Hotel Artur

Ксамил, јужна Албанија

Хотел

Приватна плажа

Паркинг

Семејни соби

Достапно за резервација

Хотел Артур (3*) се наоѓа во Ксамил, на плажата одвоена за гостите на хотелот. Хотелот располага со ресторан во кој се служи локална, интернационална и медитеранска кујна, а гостите на хотелот можат да користат бесплатен интернет и приватен паркинг.

Сите хотелски соби се климатизирани и имаат балкон. Некои соби имаат поглед на море. Собите се опремени со ТВ, трпезарија и фрижидер, а во близина на хотелот има и детско игралиште и приватна плажа. Појадокот е вклучен во цената.

Ценовник

Jun
Jul
Avgust

Цена ПО СОБА за ноќевање со појадок:

 • Двокреветна соба – 55 €
 • Трокреветна соба – 66 €
 • Четирикреветна соба – 88 €

Цена ПО СОБА за полупансион:

 • Двокреветна соба – 77 €
 • Трокреветна соба – 88 €
 • Четирикреветна соба – 132 €

Цените се ПО СОБА по ноќевање за избраната услуга. Во цената е вклучено користење на плажа, лежалки и чадори за сонце, паркинг и WiFi интернет. Минимум ноќевања: 4

За конечна потврда на резервацијата потребно е да се уплати 50% од износот на резервацијата според профактурата, додека исплатата на преостанатиот износ се врши при пристигнувањето во хотелот. Откажување со целосна рефундација е можно до 30 дена пред датумот на пристигнување.

Цена ПО СОБА за ноќевање со појадок:

 • Двокреветна соба – 82 €
 • Трокреветна соба – 93 €
 • Четирикреветна соба – 104 €

Цена ПО СОБА за полупансион:

 • Двокреветна соба – 110 €
 • Трокреветна соба – 132 €
 • Четирикреветна соба – 154 €

Цените се ПО СОБА по ноќевање за избраната услуга. Во цената е вклучено користење на плажа, лежалки и чадори за сонце, паркинг и WiFi интернет. Минимум ноќевања: 5

За конечна потврда на резервацијата потребно е да се уплати 50% од износот на резервацијата според профактурата, додека исплатата на преостанатиот износ се врши при пристигнувањето во хотелот. Откажување со целосна рефундација е можно до 30 дена пред датумот на пристигнување.

Цена ПО СОБА за ноќевање со појадок:

 • Двокреветна соба – 88 €
 • Трокреветна соба – 100 €
 • Четирикреветна соба – 110 €

Цена ПО СОБА за полупансион:

 • Двокреветна соба – 120 €
 • Трокреветна соба – 143 €
 • Четирикреветна соба – 176 €

Цените се ПО СОБА по ноќевање за избраната услуга. Во цената е вклучено користење на плажа, лежалки и чадори за сонце, паркинг и WiFi интернет. Минимум ноќевања: 5

За конечна потврда на резервацијата потребно е да се уплати 50% од износот на резервацијата според профактурата, додека исплатата на преостанатиот износ се врши при пристигнувањето во хотелот. Откажување со целосна рефундација е можно до 30 дена пред датумот на пристигнување.

Резервирајте сега

Резервации без провизија - со најдобра цена.