Germany Hotel

Драч, северна Албанија

Хотел

Сопствена плажа

Базен

ALL inclusive

Достапно за резервација

Хотелот Германија (4*) се наоѓа на околу 15 минути од центарот на Драч и на само 50 метри од песочната плажа.

Хотел Германија е модерен хотел кој нуди базен, како и свој дел од плажата со лежалки и чадори кои гостите на хотелот можат да ги користат бесплатно.

Сите хотелски соби се модерно опремени, имаат клима, ТВ со сателитски канали, како и бања со када или туш и сите потребни тоалети. Хотел Германија е еден од омилените семејни хотели во Драч благодарение на капацитетите и пристапната цена.

Основната услуга во Хотел Германија во текот на летото е all inclusive.

Цени и резервации

Гарантирана најдобра цена. Резервирајте лесно и сигурно.

Albanija.mk работи во рамките на групата веб-страници за резервации на хотели и одмори во Албанија – Albanija.rs, Albanija.ba, Albanija.hr и Albanija.mk. Гарантирани најповолни цени со сигурен процес на резервација на одбрани хотели и апартмани низ Албанија со комплетна комуникација на македонски, српски, босански или хрватски јазик.