fbpx

Голем

Голем е дел од Драч, поширокото градско јадро, изградено првенствено како  туристички дел од градот. Се протега покрај брегот долг повеќе од десет  километри и е дел од брегот на Драч, кој е долг дури 21 километар. Во Голем се наоѓаат повеќето хотели, хотелски комплекси и апартмани, а како дел од градот  најзастапен е изборот за туристите кои доаѓаат на одмор во овој регион.

Плажите во Голем се песочни, а покрај брегот се протега прекрасно шеталиште кое во текот на вечерните часови е многу популарно за пешачење. Услугата  која најчесто ја избираат гостите кои доаѓаат во Драч и Голем е all inclusive, но  можно е да се најдат хотели кои нудат други видови услуги.

11
Наскоро!

Max Royal G hotel

Цена од55€

Голем
Хотел на плажа
ALL inclusive по лице
Достапно за резервација

Наскоро!

Fllad Resort & SPA Durres

Цена од57€

Голем
Хотел на плажа
ALL inclusive по лице
Достапно за резервација

VM Hotel Resort & SPA

Цена од69€

Голем
Хотел на плажа
ALL inclusive по лице
Достапно за резервација